April 29, 2021
From Gatorna (Sweden)
362 views


NĂ€r: 2021-04-30 15:00
Var: Online, Malmö

RÄDDA REVOLT

Revolt Àr en av de Àldsta lokalerna i Malmö som brukas av den utomparlamentariska vÀnstern, men den tiden kan nu lida mot sitt slut. Vi vet att det skulle smÀrta mÄnga och tomrummet skulle vara enormt. DÀrför lanserar vi nu en insamlingskampanj med hjÀlp av vÄra kamrater pÄ Amalthea Bokcafé.

Behovet av pengar Àr brÄdskande, men vi kommer hÄlla insamlingen öppen t.o.m. sista april.

OBS! Glöm inte mĂ€rka din betalning med “RĂ€dda Revolt”.

Bankgiro: 525-2911
Swish: 123 120 47 91

Vi behöver Revolt!

PĂ„ Revolt planerar vi 1:a maj tĂ„g och pyntar ljudbilen till Ta Natten Tillbaka. Vi mĂ„lar banderoller och bygger ljudsystem. De teoretiska diskussionerna pĂ„gĂ„r i timmar och vi har haft punkspelningar och filmvisningar. Studiecirklarna avlöser varandra och ibland kastar vi pil pĂ„ en polisbil. PĂ„ Revolt tröstar vi varandra och bygger vĂ„r rörelse – och en bardisk.

Revolt Àr en fast punkt i ett samhÀlle som hela tiden vill ha bort oss genom hyreshöjningar och gentrifieringsprogram.

Men Àn finns vi kvar!

Genom stödfester, studiecirklar och ekonomisk support frĂ„n olika grupper har vi fĂ„tt ihop till hyran, men i pandemitider Ă€r möjligheten till stödfester borta och studiecirklarna blir fĂ€rre i och med att allt mĂ„ste ske digitalt. HjĂ€lp oss att klara hyran ett tag till. Bortom pandemin kommer vi Ă„terigen vilja – och behöva – samlas för fester, studiecirklar och planeringsmöten.

//Revolt crew

P.S. Det finns alltid utrymme för fler att engagera sig. Hör av dig till oss om du vill hÄlla en studiecirkel eller bli aktiv pÄ nÄgot annat vis. DS.

Mangla och Revolt
Source: Gatorna.info